Piispansilta 9 A / FI-02230 Espoo / Finland /+358 10 5040 100

NCS Finland

SuomiSaksaEnglanti

NCS Finland Oy/Piispansilta 9 A/FI-02230 Espoo/Finland/+358 10 5040 100 

NCS Air & Sea


 

Flygfrakt

NCS Finland erbjuder flygfrakttjänster över hela världen.

 

Tack vare vår professionella personal och vårt omfattande samarbetsnätverk kan vi erbjuda snabb och pålitlig leverans av både små och stora import- och exportleveranser. Vårt mångsidiga utbud av tjänster omfattar även farliga ämnen, temperaturreglerade transporter och cross trade-transporter.

 

Som privatägt finskt företag kan vi erbjuda en skräddarsydd personlig och flexibel service för dina behov. Våra kunder består av både små och stora företag som uppskattar att deras transport är i säkra händer från början till slut och att vår engagerade personal snabbt och tillförlitligt kan ge svar och information på alla frågor.

 

 

Sjöfrakt

Tillsammans med våra noggrant utvalda samarbetspartner kan vi erbjuda våra kunder en snabb och kostnadseffektiv frakt. Vi erbjuder konkurrenskraftiga lösningar för transport av både fulla containerlaster (FCL) och styckegodslaster (LCL) inom såväl export som import.

 

FCL

Vi erbjuder full containerlast (FCL) globalt och på begäran sköter vi även om att containern levereras till den slutliga kunden.

 

LCL

Vi erbjuder även global transport av styckegods (LCL) och vid behov kan vi även leverera försändelsen direkt till kunden.Kundtjänst:  +358 10 5040 100   |    ncs@ncs.fi