Piispansilta 9 A / FI-02230 Espoo / Finland /+358 10 5040 100

NCS Finland

SaksaEnglantiRuotsi

NCS Finland Oy/Piispansilta 9 A/FI-02230 Espoo/Finland/+358 10 5040 100 

NCS Air & Sea


 

Lentorahti

NCS Finland tarjoaa lentorahtipalveluja maailmanlaajuisesti.

 

Oli kyseessä sitten iso tai pieni lähetys tuonnissa tai viennissä, toimitamme sen perille nopeasti ja luotettavasti ammattitaitoisen henkilökuntamme ja laajan yhteistyöverkoston avulla. Palveluvalikoimaamme kuuluvat myös erikoisrahdit, mm. vaaralliset aineet, lämpötilasäädellyt ja cross trade -liikenne.

 

Täysin kotimaisena yrityksenä tarjoamme henkilökohtaista ja joustavaa palvelua juuri sinulle räätälöitynä. Asiakkaitamme ovat pienet ja suuret yritykset, jotka arvostavat sitä, että heidän lähetyksensä ovat luotettavissa käsissä alusta loppuun saakka ja, että he saavat vastaukset kysymyksiinsä nopeasti.

 

 

Merirahti

Huolella valittujen yhteistyökumppaneiden ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaalle nopean ja kustannustehokkaan kuljetuksen. Tarjoamme kilpailukykyiset ratkaisut sekä vientiin, että tuontiin niin täysien konttien (FCL) kuin kappaletavarankin (LCL) kuljettamiseen maailmanlaajuisesti.

 

FCL

Tarjoamme konttikuljetuksia (Full Container Load) maailmanlaajuisesti ja tarvittaessa järjestämme myös konttien kuljetukset satamasta asiakkaalle. 

 

LCL

Tarjoamme myös kappaletavarakuljetuksia (Less than Container Load) sekä hoidamme tarvittaessa lähetykset myös satamasta asiakkaalle.Asiakaspalvelu:  +358 10 5040 100   |    ncs@ncs.fi