NCS Finland Oy / Piispansilta 9 A / FI-02230 Espoo,Finland / +358 10 5040 100

Ajankohtaista

Tietosuoja


25.05.2018

 

Tietosuojalausunto

 

Voimaantulo 25.5.2018

 

Henkilötietojen kerääminen ja käyttö

NCS Finland Oy käyttää henkilötietoja tuottaakseen palveluita ja hallitakseen kansainvälisiä kuljetuksiaan. Henkilötietoja käytetään lisäksi uutiskirjeiden lähettämiseen ja/tai markkinointitarkoituksiin. Kaikki tietojen käsittely pohjautuu asiakassuhteeseen tai/ja asiakkaan tai partnerin lupaan käyttää henkilötietoja.

 

NCS Finland Oy:n säilömät henkilötiedot on suojattu sisäisiin järjestelmiimme useiden salasanojen taakse. Kaikki keräämämme tieto on välttämätöntä liiketoimintamme kannalta. Tällaisia tietoja ovat nimet, puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet. Emme kerää mitään henkilötietoja, jotka eivät ole välttämättömiä asiakassuhteidemme tai kuljetuksiemme ylläpitoon.

 

Asiakkaan niin halutessa poistamme henkilötiedot järjestelmistämme. Henkilötietoja säilötään tarvittava aika, jonka jälkeen tiedot tullaan poistamaan asianmukaisesti.

 

Tiedonsiirto

Keräämämme henkilötiedot ovat ainoastaan NCS Finland Oy:n sekä alihankkijoidemme käytössä. Alihankkijamme käyttävät henkilötietoja ainoastaan vahvistaakseen lastaus- tai purkuaikatauluja,-paikkoja tai lastattavan määrää. Henkilötietoja ei luovuta kellekään muille osapuolille.

 

Yhteydenotto

Mikäli sinulle on herännyt joitain kysymyksiä tietosuojalausuntoomme tai tietojen käsittelyyn ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen ncs@ncs.fi

 


Takaisin uutisiin
Espoo

NCS Finland Oy

Piispansilta 9A, 5th floor

02230 Espoo

Finland

Vaasa

NCS Finland Oy

Wolffintie 36

FI-65200 Vaasa

Finland

Rostock

Nordic Cargo Germany GmbH

Am Skandinavienkai 2

18147 Rostock

Germany

Rekkakuljetukset ja rahtikuljetukset Suomesta Eurooppaan / Euroopasta Suomeen  

Saksa, Hollanti, Belgia, Italia, Itävalta, Sveitsi, Ranska, Espanja, Portugali, Luxemburg, Liechtenstein, Englanti, Ruotsi, Tanska, Norja,
Kreikka, Turkki, Viro, Latvia, Liettua, Puola, Kroatia, Bulgaria, Bosnia-Hertsegovina, Romania, Serbia, Slovakia, Slovenia, Tšekki, Unkari